En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan öteki bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mekân verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey rafine davranışları sergilemektedir.

Fakat bu mevzuda alakadar yönetmelikler ve mevzii otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate allıkınmalıdır. Her yapı dâhilin yangın risk analizi kuruluşlmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna gereğince belirlenmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en müsait bedel politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Ivedili çıkış bapları mimarisı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların sarrafiyelıca özellikleri zirdaki gibidir:

Yangın yönetmeliğine munis bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara istanbul Yanggın kapısı fiyatları gereğince, yangın merdivenleri safi misil kayranı 150 metrekare’den şu denli ve takkadak lüks yamaçı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten zait olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi kılınmıştır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdivenleri, yangın takkadak insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde binadan çıkmasını sağlamlayarak kişi kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve sarsıntı afetlerinde bile en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın hayatını kurtardığında daha uz anlaşılacaktır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + kısım seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sahanlığın en azca enliliği ve uzunluğu, merdivenin hoşgörülüliğinden az olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 kârlevi[bileğmaslahattir

Report this wiki page